Kiitos!

Hyvin nukutun yön jälkeen matkalla äänestämään, kahvilaan tapaamaan äänestäjiä ja sitten illalla 19.30 samaan paikkaan vaalivalvojaisiin.Takana parisensataa mahdollisuutta kohdata ihmisiä ympäri Suomea Vaasasta Joensuuhun ja Inarista Helsinkiin. Tuhansia kysymyksiä, kommentteja, toiveita ja ideoita parlamenttityöhön EU:ssa matkailuyrittäjyydestä euroresepteihin. Toreilla, tilaisuuksissa, sähköpostissa, kirjeissä, ihmisten elämää. Kiitos siitä. Matkalta mukana viisautta ja vahvistunut usko siihen, että Euroopan tulevaisuudessa on kyse talouden ja ympäristönsuojelun yhdistämisestä sekä paremmasta ihmisten hyvinvoinnin turvaamisesta yhteiseurooppalaisilla pelisäännöillä.

Isot ja nöyrät kiitokset mahtavalle tukijoukolleni ympäri Suomea!  Käsittämätön määrä vapaaehtoista työtä innostuneesti, tilaisuuksien järjestämistä, esitteiden jakoa, kampanjointia, ihmisten kanssa juttelua. Ilman tätä kaikkea viestiä ei olisi koskaan voinut viedä perille. Pyrin olemaan työnne arvoinen. Tukiryhmä, kortensa kekoon kantaneet ihmiset voittavat aina vaalit, jos ne voitetaan. Kukaan ei ole yksin mitään. Ehdokas puolestaan yksin häviää vaalit, jos ne hävitään, koska silloin esitetyille arvoille ei ole ollut riittävästi kannatusta. Se on demokratiaa ja demokratia on kultaakin arvokkaampaa.

Toivotaan ympäri Eurooppaa aktiivista äänestysintoa ja sen tuloksena kansalaisten etuja hyvin ajavaa parlamenttia.

Levollisin ja kiitollisin mielin vuoden 2009 eurovaaleista,

Sirpa

Kommentti artikkeliin “Kiitos!”
  1. Leo Leppänen sanoo:

    ETTÄ SILLEEN! Hienoa.

    Onnittelen Kanta-Hämeen ainoaa edustajaa Euroopan parlamentissa!

    Leo Leppänen

Jätä kommentti

css.php